Πολιτική
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2008 17:32

Βολές Θ. Ρουσόπουλου στο ΠΑΣΟΚ για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Tην αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του αρμόδιου πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων που παρουσιάστηκε σήμερα στην κυβερνητική επιτροπή.

Tην αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του αρμόδιου πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/08/05/1548026.htm σχετικά με τον ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων που παρουσιάστηκε σήμερα στην κυβερνητική επιτροπή.

Ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος βάλλει κατά του ΠΑΣΟΚ, επικρίνοντάς το πως επί 20 χρόνια απλώς παρατηρούσε και δεν έκανε τίποτα σε ό,τι αφορά τις συχνότητες, ενώ παράμενε ατάραχο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Προσθέτει ακόμη πως η κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησε τις απαραίτητες βάσεις για την είσοδο στην ψηφιακή εποχή, ενώ σύντομα, όπως αναφέρει, ολοκληρώνεται η τελευταία φάση αυτής της μακράς διαδικασίας.

«Αυτή είναι η αλήθεια που προκύπτει από έργα και όχι λόγια. Αρκούντως εύγλωττη και ηχηρή ώστε κάθε άλλο σχόλιο να περιττεύει».