Πολιτική
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2008 19:15

ΠΑΣΟΚ: «Ωμές και κυνικές μεθοδεύσεις της ΝΔ για τιθάσευση της Δικαιοσύνης»

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη σύγκληση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για τον ορισμό προϊσταμένων σε Εισαγγελίες και Δικαστήρια εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ. «Οι ωμές και κυνικές μεθοδεύσεις για την τιθάσευση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχουν προηγούμενο, από την πτώση της χούντας και μετά» αναφέρει ο κ. Ντίνος Ρόβλιας.

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη σύγκληση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για τον ορισμό προϊσταμένων σε Εισαγγελίες και Δικαστήρια εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Ντίνος Ρόβλιας, βάλλει κατά του κυβερνώντος κόμματος και του υπουργού Δικαιοσύνης, στον οποίο μάλιστα θέτει το ερώτημα «πού τελειώνει ο κατηφόρος», επανερχόμενος στα περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

«Η κυβέρνηση εκβιάζει τον ορισμό των Προϊσταμένων των Δικαστηρίων (αυτών δηλαδή που καταργούν το αυτοδιοίκητο) μέσα στον Αύγουστο και δύο μήνες πριν αυτοί αναλάβουν τα καθήκοντά τους» αναφέρει ο κ. Ρόβλιας και προσθέτει πως υπάρχουν λόγοι σκοπιμότητας που σχετίζονται «με το σχέδιο συγκάλυψης των σκανδάλων, που αφορούν στην κυβέρνηση και αποκαλύπτονται σχεδόν καθημερινά».

«Οι ωμές και κυνικές μεθοδεύσεις για την τιθάσευση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχουν προηγούμενο, από την πτώση της χούντας και μετά. Η λέξη "ντροπή" είναι πια ανεπαρκής» καταλήγει.