Αθλητικά
Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008 10:09

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Ντιόγκο, σήμερα η απόφαση για Μπραντάο

Κορυφώνεται η αγωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού της Πορτουγκέζα Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Σήμερα το απόγευμα ξεκαθαρίζει οριστικά και το θέμα της μεταγραφής του Μπραντάο στους Πρωταθλητές. Εναλλακτική λύση ο Εντού.

Κορυφώνεται η αγωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού της Πορτουγκέζα Ντιόγκο στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο παίκτης να επιθυμεί διακαώς να έρθει στον Πειραιά, ωστόσο ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας δηλώνει πως η πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 11 εκατ.€, δεν τον ικανοποιεί: «Θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά του ο Ολυμπιακός, διότι έχουμε προτάσεις από δύο ρωσικές ομάδες (σ.σ.Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας)», δήλωσε τα ξημερώματα ο κ. Ντα Λούπα.

Όπως γράφει όμως η εφημερίδα «Goal News», ο ίδιος ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας είπε ότι η συμφωνία για την παραχώρηση του παίκτη είναι πολύ κοντά: «Ουσιαστικά έχουμε συμφωνήσει, απομένει να ρυθιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Τον δίνουμε στον Ολυμπιακό. Σήμερα θα γίνει και τυπικά το Δ.Σ. για να μπουν οι υπογραφές».

«Από όσο γνωρίζω, γίνονται οι τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Θέλω να έρθω, αλλά πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα μου. Περιμένω», ανέφερε από την πλευρά του ο ίδιος ο Ντιόγκο, με την αισιοδοξία διάχυτη στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα της μεταγραφής του Μπραντάο στους Πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Σαχτάρ για να συζητήσουν την πρόταση του Ολυμπιακού,

Παράλληλα, ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αφήνει ο επίσης Βραζιλιάνος επιθετικός Εντού, εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Προς το παρόν δεν έχω επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του, αν και το έχω πληροφορηθεί βασικά από τα δημοσιεύματα», δήλωσε στη «SportDay» ο 29χρονος επιθετικός που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της ισπανικής Μπέτις.

«Με ενδιαφέρει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παίξω στην Ελλάδα», τόνισε.

Σύμφωνα με πηγές των «ερυθρολεύκων», ο παίκτης αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν έχει αίσιο τέλος το σήριαλ με Ντιόγκο.