Αθλητικά
Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2008 11:03

Σήμερα «κληρώνει» για Ντιόγκο

Σήμερα «κληρώνει» για Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί η τελική, κρίσιμη, συνάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα. Φιλική ήττα με 3-2 απο τη Σανταντέρ, εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του ο Λέτο.

Σήμερα «κληρώνει» για Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί η τελική, κρίσιμη, συνάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού με τον πρόεδρο της Πορτουγκέζα, με τον Ντιόγκο να απειλεί μέχρι και ότι δεν θα ξαναπαίξει για την ομάδα αν δεν παραχωρηθεί.

Το πιθανότερο είναι ότι τελικά η διοίκηση της Πορτουγκέζα θα κάνει δεκτή την πρόταση, ύψους 11 εκατ. ευρώ, του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη, με τον οποίο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα.

Φιλική ήττα με 3-2 από Σανταντέρ - Βαλβέρδε: «Θα μας κάνει καλό»

Xθες το βράδυ το Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ισπανική Σανταντέρ, στο τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό πριν τους καθοριστικούς αγώνες με την Ανόρθωση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ώστόσο, παρά την ήττα, ο προπονητής των Πρωταθλητών, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν έδειξε να ανησυχεί:

«Η ήττα θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει Champions League. Όταν πηγαίνεις εναντίον της Ανόρθωσης, ενδεχομένως να πηγαίνεις με κάποια σιγουριά. Η ήττα όμως πιστεύω θα μας βοηθήσει να μην πάμε με τόση σιγουριά και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσοχή το παιχνίδι», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός΄που σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του:

«Κάναμε αρκετές φάσεις για γκολ. Σε αρκετά σημεία του ματς παίξαμε καλά, πρέπει όμως να στηθούμε καλύτερα στην άμυνα και να έχουμε καλύτερο τελείωμα των φάσεων».

Εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του ήταν ο Αργεντινός Σεμπαστιέν Λέτο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από τη Λίβερπουλ.

«Ο Λέτο προπονήθηκε με την ομάδα, έπαιξε και ήδη έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Ντουντού πιστεύω θα μπει με την ομάδα αύριο (σ.σ.: σήμερα) κιόλας και θα μπορέσει κι αυτός να βοηθήσει. Αν θα τους χρησιμοποιήσω όμως δεν το ξέρω, είναι ακόμα πολύ νωρίς», δήλωσε ο Βαλβέρδε ερωτηθείς αν θα παίξουν τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα με την Ανόρθωση.

«Δεν περίμενα να παίξω, γιατί έχω κάνει μισή προπόνηση με την ομάδα. Ήμουν πάντως σε καλή κατάσταση και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα μπορώ να παίξω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να μπω γρήγορα στον ρυθμό της ομάδας. Το σημαντικό δεν είναι να παίζω εγώ καλά ή να ακούω το όνομά μου από την κερκίδα, αλλά να νικά ο Ολυμπιακός. Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Μπορεί να είναι φιλικό παιχνίδι, αλλά εγώ θέλω να νικάει η ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο ίδιος ο Λέτο που ήδη κέρδισε την «ερυθρόλευκη» εξέδρα.

Όσον για τους αγώνες με την Ανόρθωση, είπε: «Δεν ξέρω αν θα παίξω, αλλά το σημαντικό είναι να προκριθούμε στους ομίλους».