Πολιτική
Σάββατο, 09 Αυγούστου 2008 14:36

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την εικόνα του τέως ως εκπροσώπου της χώρας μας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την εικόνα του τέως ως εκπροσώπου της χώρας μας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την εικόνα του τέως ως εκπροσώπου της χώρας μας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυρία υπουργός των Εξωτερικών ήταν στο Πεκίνο. Αυτό όμως, όπως τα πράγματα απέδειξαν, δεν σημαίνει ότι ήταν παρούσα και η εξωτερική μας πολιτική. Χώρες που παρήλαυναν αποτυπώνονταν στα πρόσωπα της πολιτικής τους ηγεσίας που ήταν παρόντα. Για την Ελλάδα έδειξαν τον τέως. Και τώρα στο Υπουργείο Εξωτερικών ψάχνουν να επιρρίψουν ευθύνες σε αυτούς που δεν φρόντισαν για την εικόνα της χώρας, στο μείζον των γεγονότων, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτήν για να αντιληφθεί ο πολίτης πως διαχειρίζεται τα θέματά του η κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι πια φανερό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πάσχει μόνο από έλλειψη οράματος και σχεδίου αλλά πάσχει επίσης και από έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας για τα τρέχοντα θέματα, είτε μείζονα είναι αυτά είτε ελάσσονα.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ