Πολιτική
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008 16:55

Αγωγή Γ. Αλογοσκούφη κατά Μ. Καρχιμάκη

Αγωγή κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στις αρχές του μήνα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης. «Ολισθηρός και επικίνδυνος δρόμος που έχει επιλέξει ο κ. Παπανδρέου, μέσω του εν λόγω βουλευτή και των ομοίων του», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αγωγή κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στις αρχές του μήνα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης.

Αφορμή, η καταγγελία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Βουλής ότι η σύζυγος του υπουργού Οικονομίας Δίκα Αγαπητίδου-Αλογοσκούφη είναι η νόμιμη εκπρόσωπος εταιρείας real estate στη χώρα μας -της Jones Lang La Salle- η οποία διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία της Deutsche Telekom.

Ο κ. Καρχιμάκης έκανε λόγο για μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον υπουργό και προσκόμισε τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γραφείου του υπουργού Οικονομίας: «Η αγωγή στρέφεται και κατά της νοοτροπίας που εκτρέφει τα τελευταία χρόνια η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η οποία με προσωπικές ύβρεις και συκοφαντίες προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό της κενό».

«Ο δρόμος που έχει επιλέξει ο κ. Παπανδρέου, μέσω του εν λόγω βουλευτή και των ομοίων του, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος. Ξεφεύγει από κάθε όριο θεμιτής πολιτικής αντιπαράθεσης και κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η τακτική αυτή υποβαθμίζει την πολιτική ζωή της χώρας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.