Αθλητικά
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008 11:01

ΑΕΚ: Οριστικά παρελθόν ο Ριβάλντο - Ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, καθώς η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τα βρήκε με τον Βραζιλιάνο άσο για την αποδέσμευσή του. Ενα εκατ.ευρώ στα ταμεία της ΑΕΚ.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, καθώς η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τα βρήκε με τον Βραζιλιάνο άσο για την αποδέσμευσή του.

Όπως έγινε γνωστό, από τη μεταγραφή του Ριβάλντο στην ομάδα του Ουζμπεκιστάν η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1 εκατ. ευρώ και πλέον οι προσπάθειες της Ένωσης επικεντρώνονται στην απόκτηση του Τζιμπούρ από τον Πανιώνιο.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση για την αποδέσμευση του Ριβάλντο: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Vitor Borba Ferreira Rivaldo. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην απόφαση του να συνεχίσει την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα εκτός Ελλάδος».