Πολιτική
Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008 16:51

Θ. Αναστασιάδης: «Κατέρρευσε η σκευωρία»

«Ολη αυτή η σκευωρία την οποία παρακολουθούμε επί 10 μήνες και είχε στόχο να καταστρέψει το “Πρώτο Θέμα” και να θίξει προσωπικά εμένα και, ει δυνατόν, να με εξοντώσει κατέρρευσε πανηγυρικά», δήλωσε σήμερα ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

«Ολη αυτή η σκευωρία την οποία παρακολουθούμε επί 10 μήνες και είχε στόχο να καταστρέψει το “Πρώτο Θέμα” και να θίξει προσωπικά εμένα και, ει δυνατόν, να με εξοντώσει κατέρρευσε πανηγυρικά», δήλωσε σήμερα ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον 2ο ειδικό ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου.

Οι όροι περιλαμβάνουν την καταβολή εγγύησης 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης απολογηθηκε για το κακούργημα της παραβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, το οποίο αφορά στην επεξεργασία και διακίνηση του DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου.