Πολιτική
Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2008 15:58

Για τεχνικό πρόβλημα έκανε λόγο ο κ. Αγοραστός

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως εξηγήσαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόβλημα ήταν τεχνικό και το τεχνικό αυτό πρόβλημα εντοπίστηκε στο ψηφοδέλτιο του Αρη Σπηλιωτόπουλου», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Αγοραστός, κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές ανακοινώσεις του ΛΑ.Ο.Σ.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως εξηγήσαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόβλημα ήταν τεχνικό και το τεχνικό αυτό πρόβλημα εντοπίστηκε στο ψηφοδέλτιο του Αρη Σπηλιωτόπουλου», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Αγοραστός, κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές ανακοινώσεις του ΛΑ.Ο.Σ. http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/05/1559442.htm .

«Καλέσαμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο, όπως φαίνεται καθαρά, ευδιακρίτως και επανειλημμένως, από το κύκλωμα της τηλεόρασης της Βουλής, τον καλέσαμε και συμπλήρωσε νέο ψηφοδέλτιο το οποίο παρέδωσε στους ψηφοσυλλέκτες. Προφανώς τη δεύτερη φορά το ψηφοδέλτιο που υπέγραψε ο κ.Α. Σπηλιωτόπουλος δεν το παρέλαβε ως ψηφοσυλλέκτης ο κ. Αθ. Πλεύρης, αλλά ο κ. Ι. Μπούγας. Και μετά αυτό κατεγραφη. Το πρώτο δεν κατεγράφη πουθενά», υποστήριξε ο κ. Αγοραστός.