Πολιτική
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008 12:32

Γ. Καρατζαφέρης: Να μείνει αδούλωτο το πνεύμα των μαθητών

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, συνέστησε στους μαθητές να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται, με την προϋπόθεση να μην παραδώσουν ποτέ την ελευθερία τους και το πνεύμα τους. «Να μείνει αδούλωτο το πνεύμα τους και να μην ξεχνούν ποτέ ότι είναι Ελληνίδες και Έλληνες», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Στην εποχή της επιτάχυνσης οι νέοι θα πρέπει να αποκτήσουν τέτοια εφόδια, ώστε να τρέχουν πιο γρήγορα από τα σωματίδια, για να μπορέσουν να προλάβουν όλες τους τις υποχρεώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ. Καρατζαφέρης, στο χαιρετισμό του προς τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου, στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καρατζαφέρης συνέστησε στους μαθητές να αποκτήσουν όλα αυτά τα εφόδια, με την προϋπόθεση να μην παραδώσουν ποτέ την ελευθερία τους και το πνεύμα τους. «Να μείνει αδούλωτο το πνεύμα τους και να μην ξεχνούν ποτέ ότι είναι Ελληνίδες και Έλληνες», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σε δηλώσεις του εξάλλου μετά τον αγιασμό στο Λύκειο της Τριανδρίας, που έγινε παρουσία του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου, ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε: «Τι Ελλάδα παραδίδουμε στα παιδιά; Τους παραδίδουμε μια Ελλάδα που οι υπουργοί πλουτίζουν εις βάρος των υπολοίπων. Τους παραδίδουμε μια Ελλάδα όπου τίποτα δεν είναι διαφανές. Τους παραδίδουμε μια Ελλάδα που ένα σύστημα έχει ποδοπατήσει τη δικαιοσύνη, την ελευθερία του Τύπου, ένα σύστημα το οποίο δεν μπορεί να είναι η Ελλάδα».