Πολιτική
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008 14:36

Ευ. Βενιζέλος: Αιχμάλωτος ο Πρωθυπουργός

Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας «αιχμάλωτο» τον κ. Καραμανλή. Ο Πρωθυπουργός δεν είναι αιχμάλωτος κανενός, απάντησε ο κ. Αλογοσκούφης.

Δριμεία επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η συμπεριφορά του κ. Μιχαλολιάκου και του κ. Μανώλη αλλά και η σιωπή, η θλιμμένη σιωπή των άλλων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έχουν μετατρέψει τον κ. Καραμανλή σε τραγικό πρόσωπο», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Ο κ. Καραμανλής είναι αιχμάλωτος όποιου προλάβει, είναι αιχμάλωτος του κ. Βουλγαράκη, του κ. Ρουσόπουλου, του κ. Παυλίδη, του κ. Μανώλη, του κ. Μιχαλολιάκου, όποιου προλάβει».

Απάντηση Γ. Αλογοσκούφη

«Ο πρωθυπουργός δεν είναι αιχμάλωτος κανενός… Έχει αποδείξει την υπευθυνότητά του, ότι δεν θέλει απλώς να είναι ευχάριστος, αλλά χρήσιμος», απάντησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.