Πολιτική
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008 12:14

Για εγκατάλειψη του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Για εγκατάλειψη του ΕΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στα νοσοκομεία Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού και Αγία Σοφία, μαζί με τους τομεάρχες Υγείας του Κινήματος.

«Έγνοια μας, επίκεντρο της πολιτικής μας, είναι ο άνθρωπος και βέβαια, ο χώρος της υγείας, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την υγεία των παιδιών», τόνισε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους και τους γιατρούς των μονάδων που επισκέφθηκε, οι οποίοι όπως σημείωσε, κάνουν υπεράνθρωπη προσπάθεια για τα άρρωστα παιδιά.

«Δυστυχώς», παρατήρησε, «η Πολιτεία δεν βρίσκεται πάντα κοντά τους ... Μια πολιτεία, μια κυβέρνηση, που φαίνεται, σήμερα, να ασχολείται πολύ πιο αποτελεσματικά με την αγοραπωλησία του δημόσιου πλούτου, ενώ υπάρχει ανάγκη για την απαραίτητη υποδομή για τα παιδιά με καρκίνο».

Στο σημείο αυτό ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως εδώ και πέντε χρόνια, καρκινοβατεί η προμήθεια βασικού μηχανήματος για ακτινοθεραπεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». «Είναι απαράδεκτο αυτό το γεγονός, παιδιά να περιμένουν βασική υποδομή, το μηχάνημα, όταν υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις για να αγοραστεί», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.