Πολιτική
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008 13:01

ΠΑΣΟΚ: «Η καταδίκη Κεφαλογιάννη αφήνει έκθετο τον Πρωθυπουργό»

«Η καταδίκη από τη Δικαιοσύνη του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, αφήνει έκθετο τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Η καταδίκη από τη Δικαιοσύνη του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, αφήνει έκθετο τον πρωθυπουργό. Πόσω μάλλον, που η κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε από την Δικαιοσύνη ο κ. Κεφαλογιάννης - υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση σε τέλεση του αδικήματος της ψευδορκίας - αφορά κάλυψη εμπόρου ναρκωτικών».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την καταδίκη του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

«Η υπόθεση αυτή αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αντίληψης και της νοοτροπίας που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή», πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Τόνισε δε, ότι «η σημερινή, εκ των υστέρων, "παύση" του κ. Κεφαλογιάννη από τα καθήκοντά του - όταν μέχρι πρότινος αναρωτιόντουσαν "από τι να παραιτηθεί" - αποτελεί την επιβεβαίωση του ψεύδους και της υποκρισίας, με τα οποία ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του αντιμετωπίζουν τους πολίτες».

«Για άλλη μια φορά, προκαλούν την κοινωνία», κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.