Πολιτική
Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008 14:30

«Η αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ε. διαφέρει από τις άλλες»

«Η αυριανή συνεδρίαση δεν θα είναι ίδια με τις άλλες. Δεν είναι η τυπική συνεδρίαση της ΚΕ που γίνεται απολογισμός του κυβερνητικού έργου. Είναι εκτάκτων συνθηκών και όποιος δεν το ομολογεί αυτό, δεν λεει την αλήθεια».

Η αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ε. της Ν.Δ. «δεν θα είναι ίδια με τις άλλες. Δεν είναι η τυπική συνεδρίαση της ΚΕ που γίνεται απολογισμός του κυβερνητικού έργου. Είναι εκτάκτων συνθηκών και όποιος δεν το ομολογεί αυτό, δεν λεει την αλήθεια».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Alpha 989 ο υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος.

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι η ομιλία του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός θα δώσει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός δεν θα αρκεστεί σε εξαγγελίες ή αν γίνουν εξαγγελίες, αυτές σύντομα θα μετουσιωθούν σε πράξη», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Παυλόπουλου και Ζαγορίτη για τους «αντάρτες», ο κ. Νάκος δήλωσε τα εξής: «Καλώς γίνεται αυτή η ΚΕ και τη στιγμή που γίνεται για το λόγο τούτο: δεν αμφισβητώ την κομματική συνείδηση κανενός. Δεν αμφισβητώ τις αγαθές προθέσεις όλων. Πιστεύω όμως ότι αυτό που λέμε, εκτός αν το λέμε για να δημιουργούμε εντυπώσεις, ότι στα όργανα πρέπει να λέγονται και να διαμορφώνεται η πολιτική, υπάρχει και πεδίο δόξης λαμπρό αύριο οι διαφωνούντες ή όσοι έχουν κάτι να προτείνουν για την βελτίωση της εικόνας του κόμματος ή και για τα έργο στο ανώτατο όργανο που υπάρχει, όποιος έχει να πει κάτι, να το πει με κρίση αγαθού ανδρός και να καταθέσει την άποψη του για να γίνει πιο φωτεινή η εικόνα, να καθαρίσει η εικόνα μια που από τα τελευταία γεγονότα έχει ξεθωριάσει».