Πολιτική
Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008 16:42

Αρης Σπηλιωτόπουλος: «Μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο ο Πρωθυπουργός»

«Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και έχουμε τη δύναμη να ζητάμε συγγνώμη, όταν πληγώνουμε τους νεοδημοκράτες», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού ¶ρης Σπηλιωτόπουλος κατά την ομιλία του στην ΚΕ της ΝΔ.

«Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και έχουμε τη δύναμη να ζητάμε συγγνώμη, όταν πληγώνουμε τους Νεοδημοκράτες», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού ¶ρης Σπηλιωτόπουλος κατά την ομιλία του στην ΚΕ της ΝΔ.

Αναφερόμενος στις εντάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν είμαστε στην πολιτική μάχη για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, αλλά με τα προβλήματα του κόσμου», ενώ τάχθηκε υπέρ της κριτικής, με την προϋπόθεση αυτή, όπως είπε, να είναι στρατηγικού χαρακτήρα και γόνιμη.

Ο ¶ρης Σπηλιωτόπουλος ζήτησε επίσης να επενδυθούν πολιτικά και ιδεολογικά οι μεταρρυθμίσεις και να επιταχυνθεί η προώθησή τους, ενώ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό κεφάλαιο», που υπερβαίνει την παράταξη. «Χρέος μας είναι να περιφρουρούμε αυτό το κεφάλαιο και όχι να το ξοδεύουμε», κατέληξε στην ομιλία του.