Πολιτική
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 14:51

Αρνήθηκε να παραιτηθεί ο Σταύρος Δαϊλάκης

Αρνήθηκε να παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας ο διαγραφείς απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης.

Αρνήθηκε να παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας ο διαγραφείς απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης.

Όπως έκανε γνωστό ο γραμματέας της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννης Τραγάκης, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Δαϊλάκη τού ζήτησε να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, ωστόσο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας αρνήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο κ. Δαϊλάκης, σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της απόφασης του πρωθυπουργού να τον θέσει εκτός Κ.Ο. ΝΔ και ερωτηθείς αν θα υποβάλει την παραίτησή του, είχε πει πως θα πράξει «ό,τι θέλει το κόμμα».

«Ο λαός της Δράμας μου λέει “μείνε, είσαι η φωνή μας”. Εγώ θα είμαι μέσα στο κόμμα. Ο,τι θέλει το κόμμα από μένα. Αυτήν τη στιγμή το κόμμα με έβγαλε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο,τι θέλει το κόμμα. Εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που θα φτάσει τη Ν.Δ. σε μία απειλή ανάσας. Ο,τι πει το κόμμα ... Πάω να παραλάβω την απόλυσή μου. Αν φτάσει το κόμμα να ζητήσει από τον πιστό βουλευτή παραίτηση, θα το δούμε και αυτό», είχε δηλώσεις ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.