Πολιτική
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 15:44

Θ. Ρουσόπουλος: Η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία στη Βουλή

«Η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μεγάλα προβλήματα, όπως η διεθνής κρίση. Αυτή την ευθύνη που προκύπτει από τη λαϊκή εντολή θα τη σηκώσουμε στο ακέραιο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία στη Βουλή. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μεγάλα προβλήματα, όπως η διεθνής κρίση. Αυτή την ευθύνη που προκύπτει από τη λαϊκή εντολή θα τη σηκώσουμε στο ακέραιο. Ο πρωθυπουργός αυτό κάνει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

Τα παραπάνω ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πόσο κοντά είμαστε σε πρόωρες εκλογές.

Σε ερώτηση για την επισήμανση του υπουργού ¶μυνας πως «δεν υπάρχουν αδιέξοδα» όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν κι άλλος βουλευτής δεν πειθαρχήσει, ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη δήλωση και ζήτησε να συνδυαστεί με τις δικές του δηλώσεις.

Κληθείς να απαντήσει αν ο κ. Δαϊλάκης προσμετράται στη ΝΔ, τόνισε πως ο βουλευτής «είναι εκτός της ΚΟ της ΝΔ», ενώ στο ερώτημα αν θα ισχύσει το ίδιο και στο μέλλον για κάποιον άλλο βουλευτή της ΝΔ, υπογράμμισε ότι όλα αυτά ξεκαθαρίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή με την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο κ. Ρουσόπουλος πάντως αρνήθηκε να απαντήσει με το «εάν», όπως ανέφερε, στην ερώτηση τι θα συμβεί αν διαφοροποιηθεί ο κ. Τατούλης.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αλλά και ερωτηθείς γιατί βουλευτές βάλλουν εναντίον του παρέπεμψε σε πρόσφατες δηλώσεις του.