Πολιτική
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 09:35

Εκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

Εκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, αλλά και για την οικονομία, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Την ίδια ώρα οργιάζουν οι φημολογίες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, μετά και τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας, Σταύρου Δαϊλάκη, από την ΚΟ της ΝΔ που έφερε την κυβερνητική πλειοψηφία στο εύθραυστο επίπεδο των 151 εδρών.

Εκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, αλλά και για την οικονομία, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Την ίδια ώρα οργιάζει η φημολογία για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, μετά και τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας, Σταύρου Δαϊλάκη, από την ΚΟ της ΝΔ που έφερε την κυβερνητική πλειοψηφία στο εύθραυστο επίπεδο των 151 εδρών. Κυβερνητικές πηγές ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Δεν νομίζω ότι θα γίνουν -και δεν πρέπει να γίνουν- πρόωρες εκλογές», δήλωσε η πρώην υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου, επισημαίνοντας ότι δεν είναι καλό για τον τόπο «να γίνονται εκλογές κάθε τρεις και λίγο». «Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γίνουν εκλογές», τόνισε η πρώην υπουργός μιλώντας στον Alpha 989.

Εν τω μεταξύ συνάντηση εφ' όλης της ύλης με τον βουλευτή Αρκαδίας, Πέτρο Τατούλη, είχε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος φέρεται να ζητεί «τολμηρές πρωτοβουλίες» από την πλευρά του πρωθυπουργού για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της κυβερνητικής κρίσης.