Πολιτική
Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2008 16:28

ΛΑ.Ο.Σ: Ο κ. Καραμανλής πιστεύει Ρουσόπουλος ή χάος

Ενημέρωση των πολιτών για την πραγματική κατάσταση των τραπεζικών αποθεμάτων και όχι κούφιες διαβεβαιώσεις, ζήτησε από την κυβέρνηση ο ΛΑ.Ο.Σ. Αιχμηρό σχόλιο του Γ. Καρατζαφέρη: «Η ΝΔ κυβερνιέται από τον κ. Ρουσόπουλο. Ο κ. Καραμανλής πιστεύει Ρουσόπουλος ή χάος».

«Η Πολιτεία υποχρεούται να ενημερώσει τους πολίτες, για την πραγματική κατάσταση των τραπεζικών αποθεμάτων. Όχι κούφιες διαβεβαιώσεις που δεν πείθουν και μπορούν να οδηγήσουν σε πανικό, αλλά εξονυχιστικό έλεγχο και δέσμευση για εξασφάλιση των καταθέσεων», υπογραμμίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του με αφορμή την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης για την εγγύηση του συνόλου των τραπεζικών καταθέσεων.

Με αφορμή εξάλλου τα γενέθλια του κυβερνώντος κόμματος, το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σαν και σήμερα ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία και κυβέρνησε από την πρώτη ημέρα. Ξανακυβέρνησε μετά από 17 χρόνια, για να κυβερνιέται στα 34 από τον κ. Ρουσόπουλο».

Κληθείς τέλος, να σχολιάσει δήλωση του υπουργού Παιδείας, Ευ. Στυλιανίδη για τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε: «Δεν έχει σημασία, εάν ο κ. Στυλιανίδης πιστεύει, Καραμανλής ή χάος. Σημασία έχει, ότι ο ίδιος ο Καραμανλής πιστεύει, Ρουσόπουλος ή χάος» .