Πολιτική
Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2008 18:56

Γ. Καρατζαφέρης: «Αλλες οι συγγένειες εξ αίματος και άλλες οι εξ αγχιστείας»

«¶λλες οι συγγένειες εξ αίματος και άλλες οι εξ αγχιστείας», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερώτηση για τα πολιτικά του ΛΑ.Ο.Σ. με βουλευτές της ΝΔ και ειδικότέρα τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρα.

«Διερωτώνται πολλοί αν υπάρχει φλερτ ή κάτι άλλο μεταξύ του κ. Πολύδωρα και άλλων τίμιων βουλευτών της ΝΔ με εμάς. Ξεχνάνε φαίνεται ότι με τους περισσότερους έχουμε σφυρηλατήσει μία ανεξίτηλη σχέση πολεμώντας τις δεκαετίες του '80 και του '90 το σκληρό ΠΑΣΟΚ και κάποιους υποστηρικτές του, όπως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα πολιτικά φλέρτ του κομματός του με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μετά και την ανοικτή πρόταση που έκανε βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Αδωνις Γεωργιάδης, προς τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, σε εκδήλωση προς τιμήν του, την οποία όμως ο κ. Πολύδωρας απέρριψε.

«Ας καταλάβουν λοιπόν, άλλες οι συγγένειες εξ αίματος και άλλες οι εξ αγχιστείας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καρατζαφέρης.