Πολιτική
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008 12:23

ΚΚΕ: Σφοδρή επίθεση κατά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ για την ΟΑ

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λίγο πριν από την επίσκεψή της στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα ότι η ΟΑ «τους είναι αδιάφορή».

Σφορδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λίγο πριν από την επίσκεψή της στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα ότι η ΟΑ «τους είναι αδιάφορη».

«Επί πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ''μαχαίρωναν'' διαδοχικά και μέσα στο χρόνο την Ολυμπιακή, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε ένα πληγωμένο θηρίο, να την πουλήσουν, να τη συρρικνώσουν ή και ακόμα να την κλείσουν εντελώς», υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα.

Λίγο πριν τη συνάντησή της με το ΔΣ της ΟΣΠΑ και τα ΔΣ των Σωματείων της Ολυμπιακής, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι όσα λέγονται για τις εγγενείς αδυναμίες της Ολυμπιακής, είναι ψέματα.

Η κ. Παπαρήγα υπογράμμισε, ότι η Ολυμπιακή δεν πρέπει να πουληθεί και ευχήθηκε να μη βρεθεί αγοραστής. Πρότεινε δε, να μπει στο τραπέζι όλο το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια.

«Η κρίση διεθνώς με τις δήθεν κρατικοποιήσεις αποδεικνύουν ένα πράγμα, πουλούν όταν συμφέρει το κεφάλαιο, κρατικοποιούν όταν συμφέρει το κεφάλαιο και επομένως από όλες τις μεριές βγαίνει μια ανάγκη. Ούτε κρατικοποίηση, ούτε ιδιωτικοποίηση, αλλά κοινωνικοποίηση από μια λαϊκή διακυβέρνηση», κατέληξε.