Αθλητικά
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2008 14:13

Τρεις εβδομάδες εκτός Ντουντού και Τζόρτζεβιτς

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, Ντουντού, ο οποίος υπέστη θλάση μέτριου βαθμού στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Σοβαρότερος απ' ό,τι είχε φανεί αρχικά, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου του Ολυμπιακού, Ντουντού, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω προβλήματος στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη, έδειξε θλάση μετρίου βαθμού στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών ο κεντρικός χαφ των «ερυθρολεύκων» θα λείψει από τις προπονήσεις για περίπου τρεις εβδομάδες. Με δεδομένη πάντως και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει «αγώνα δρόμου» για τη συμμετοχή του Ντουντού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός όμως του Ντουντού, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα υποβληθεί αύριο σε αρθροσκοπικό καθαρισμό δεξιού γόνατος από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο χρόνος επανόδου του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Σε ανάλογη εξέταση (μαγνητική) με τον Βραζιλιάνο μέσο υποβλήθηκε και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Πάβελ Κόβατς. Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό του γόνατο και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για διάστημα πέντε-έξι ημερών κι ακολούθως θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.