Αθλητικά
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 17:09

«Σφήνα» από ομάδα-έκπληξη για τον Μέσι

Με 12 γκολ και 13 ασίστ σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με 12 γκολ και 13 ασίστ σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιστρέφοντας σε καλό επίπεδο, ο Αργεντινός διεθνής, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, είναι ήδη αντικείμενο πολλών φημών για το μέλλον του.

Ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία για άλλα δύο χρόνια, η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται -ανοιχτά πια- την επιστροφή του «Ψύλλου» στην Καταλονία. Υπάρχει όμως και μια τρίτη ομάδα θα μπορούσε να «μπει σφφήνα» και να κάνει τη διαφορά: η Ίντερ Μαϊάμι!

Σύμφωνα με σημερινές (31/10) πληροφορίες από το έγκυρο μέσο ενημέρωσης The Athletic, ο σύλλογος της Major League Soccer αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή την πιο προηγμένη επιλογή για τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Μάλιστα, ο Μέσι μέσω του πατέρα του, Χόρχε, είχε ήδη αρκετές συναντήσεις με τους αξιωματούχους της Ίντερ, συμπεριλαμβανομένων των συνιδιοκτητών Χόρχε και Χοσέ Μας, για να διαπραγματευτεί μια πιθανή μελλοντική υπογραφή του με την αμερικανική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Μέσι δεν έκρυψε ποτέ την έλξη του για μια περιπέτεια στις Ηνωμένες Πολιτείες και το περιβάλλον διαβίωσης στο Μαϊάμι, όπου έχει ήδη ακίνητο, είναι πολύ δημοφιλές στην οικογένειά του.  

Οικονομικά ο σύλλογος του MLS δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Παρί, που είναι εμφανώς έτοιμη να διατηρήσει τα σημερινά έσοδα του Μέσι, τα οποία υπολογίζονται στα 41 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αλλά με μια απόφαση, που αναμένεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ο Μέσι μπορεί να θέλει να γυρίσει μια σημαντική σελίδα στην καριέρα του για να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση, μακριά από την Ευρώπη…

naftemporiki.gr