Αθλητικά
Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008 15:01

Ξένο αρχιδιαιτητή πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Πρόταση για ξένο διαιτητή στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με στόχο τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας, έκανε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Την τοποθέτηση ξένου διαιτητή στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, με στόχο τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας, πρότεινε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ήδη ο Σουηδός ¶ντερς Φρισκ, ο οποίος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2004-2005, έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση για να αναλάβει το πόστο.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης μίλησε επίσης για τους στόχους της νέας διοίκησης της ΕΠΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως είναι η αναθεώρηση των σχέσεων της Ομοσπονδίας με την Πολιτεία, η πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Μουντιάλ του 2010, η περαιτέρω ανάπτυξη των μικρών Εθνικών Ομάδων κ.α.