Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, συγκεντρώνουμε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε μέσω διατροφής, με την καθοδήγηση της Κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινας Μαρσέλου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, συγκεντρώνουμε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε μέσω διατροφής, με την καθοδήγηση της Κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινας Μαρσέλου.
Έχω συναντήσει πολλές γυναίκες στην επαγγελματική μου πορεία που είτε έχουν περάσει καρκίνο του μαστού, είτε έχουν βεβαρημένο ιστορικό και αναζητούν κάθε τρόπο πρόληψης, συμπεριλαμβάνοντας και τη διατροφή στην προσπάθειά τους, με καθοδήγηση διαιτολόγου-διατροφολόγου. Σε όλες τις παθήσεις και σε όλες τις προσπάθειες πρόληψης και διατήρησης της καλής μας υγείας, να θυμάστε πάντα ότι η διατροφή αποτελεί σημαντικό κομμάτι με τις περισσότερες περιπτώσεις να ωφελούνται από επιλογές που κινούνται στο πλαίσιο της χορτοφαγίας. Ο κυρίαρχος λόγος, στο κομμάτι του καρκίνου του μαστού, είναι τα φυτοθρεπτικά συστατικά που συναντάμε σε φυτικές τροφές και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια.