Αθλητικά
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 17:46

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος του Νιόπλια

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το απόγευμα της Παρασκευής ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια. Ο Έλληνας τεχνικός στη τελευταία του θητεία στον πάγκο της ομάδας μέτρησε συνολικά 53 παιχνίδια με απολογισμό 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και το απόγευμα της Παρασκευής ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια. Ο Έλληνας τεχνικός στην τελευταία του θητεία στον πάγκο της ομάδας μέτρησε συνολικά 53 παιχνίδια, με απολογισμό 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!».