Κοινωνία
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 14:35

Δωρεά 18 μοτοσυκλετών στην Ελληνική Αστυνομία από τον ΟΛΘ

Δεκαοκτώ δίκυκλες μοτοσυκλέτες παρέλαβε την Τετάρτη ως δωρεά από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΛΘ) η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε ειδική τελετή στην προβλήτα 1.

 

Δεκαοκτώ δίκυκλες μοτοσυκλέτες παρέλαβε την Τετάρτη ως δωρεά από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΟΛΘ) η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε ειδική τελετή στην προβλήτα 1.

Τα οχήματα αυτά πρόκειται να προστεθούν στον στόλο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δικυκλιστών αστυνομικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον χαιρετισμό του, που αναγνώστηκε, δήλωσε ότι «η σημερινή δωρεά αποτελεί αναγνώριση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στους πολίτες και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μία "ανταμοιβή", παρότι υλική, πρώτα και κύρια ηθική. Οι 18 νέες μοτοσυκλέτες θα πιάσουν τόπο. Είναι σε καλά χέρια. Στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών που υπηρετούν την πατρίδα. Πιστοί στο καθήκον της ασφάλειας του πολίτη».

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, εξέφρασε την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη του, καθώς η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στο ηθικό του προσωπικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη του έργου και της προσφοράς του και διαβεβαίωσε πως η χρήση και η αξιοποίηση των δικύκλων μηχανών θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωυσίδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης αστυνομικός διευθυντής Απόστολος Χαβδούλας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντίνος Αθανασάκος και ανώτεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.