Ελληνική δημιουργική κουζίνα à la carte σε μία νέα έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα à la carte σε μία νέα έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.
“Gefsis” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, που θεωρείται ένας από τους κυριότερους εκφραστές της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας και είναι ευρύτερα γνωστός και ως Food & Styling Chef της τηλεοπτικής εκπομπής Master Chef Greece. Πρόκειται για μια νέα έκδοση, που κυκλοφόρησε επίσημα στις 10 Οκτωβρίου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από τις Εκδόσεις Gastronomy Essentials, είναι δίγλωσση (ελληνικά - αγγλικά) και την προλογίζει ο Δημοσιογράφος Γαστρονομίας Τάσος Μητσελής.