Ατλαντικός και Μεσόγειος, Ελλάδα και Γαλλία, ψάρι και (λίγο) κρέας, όλα μπλέκονται αρμονικά σε ένα προσεγμένο μενού, με την υπογραφή του τολμηρού και πολυβραβευμένου σεφ Jean-Charles Métayer.
Ατλαντικός και Μεσόγειος, Ελλάδα και Γαλλία, ψάρι και (λίγο) κρέας, όλα μπλέκονται αρμονικά σε ένα προσεγμένο μενού, με την υπογραφή του τολμηρού και πολυβραβευμένου σεφ Jean-Charles Métayer.
Το Le Pavillon δεν είναι από τα εστιατόρια που τα χαρακτηρίζει η τύχη. Άνοιξε λίγο πριν το lockdown του Νοεμβρίου του 2020 και αναγκάστηκε να κλείσει για μήνες, ακολουθώντας στη συνέχεια την πορεία που όλοι γνωρίζουμε ότι επικράτησε στην εστίαση, με περιορισμούς στον αριθμό των κουβέρ και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Κάτι που αφενός στέρησε από τον σεφ Jean-Charles Métayer και τον φίλο και συνεργάτη του, Άγγελο Κονταράτο, την ευκαιρία να δουν άμεσα αν το δημιούργημά τους θα απογειωνόταν και από εμάς τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε στο ξεκίνημά του. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο σκόπελος της πανδημίας δεν κατάφερε να χαλάσει σε κανέναν μας τα σχέδια. Το εστιατόριο τελικά απογειώθηκε και βρίσκεται ήδη στις προτάσεις του Οδηγού Michelin από το 2021 κι εμείς καταφέραμε να το επισκεφτούμε μια χαλαρή Τετάρτη βράδυ, χωρίς το άγχος των πρότερων επιπέδων πανδημίας.