Στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή συνεχίζουν να λάμπουν αστέρια Michelin με νέες προσθήκες, αλλά και αλλαγές στα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα.
Στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή συνεχίζουν να λάμπουν αστέρια Michelin με νέες προσθήκες, αλλά και αλλαγές στα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα.
Ο κορυφαίος γαστρονομικός οδηγός Michelin, που κάθε χρόνο μοιράζει αστέρια στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, δημοσίευσε και φέτος τη λίστα του, με την Αθήνα να παρουσιάζει αλλαγμένο σκηνικό.
Την περσινή χρονιά, η Σπονδή διατηρούσε 2 αστέρια, από ένα το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου, το Botrini’s του Έκτορα Μποτρίνι και η Hytra στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ενώ πέρσι προστέθηκαν στη λίστα και το εστιατόριο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό, όπως και το εστιατόριο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Athens, με τον σεφ Luca Piscazzi.