Πολιτική
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2008 11:47

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για το πεδίο βολής Φλώρινας

Ερώτηση για το πεδίο βολής Φλώρινας, ανάμεσα στα χωριά Λόφοι, Κέλλη, Βεύη και Μελίτη, θέμα που πρόσφατα αποτέλεσε αφορμή πολιτικής εκμετάλλευσης από την ηγεσία των Σκοπίων, κατέθεσαν προς τον υπουργό Εθνικής ¶μυνας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης και Γιάννης Μπανιάς.

Ερώτηση για το πεδίο βολής Φλώρινας, ανάμεσα στα χωριά Λόφοι, Κέλλη, Βεύη και Μελίτη, θέμα που πρόσφατα αποτέλεσε αφορμή πολιτικής εκμετάλλευσης από την ηγεσία των Σκοπίων http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/14/1576889.htm , κατέθεσαν προς τον υπουργό Εθνικής ¶μυνας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης και Γιάννης Μπανιάς.

Οι δύο βουλευτές ερωτούν αφενός «γιατί το υπουργείο ανακάλεσε απροειδοποίητα τις υποσχέσεις του και παρά τις μαζικές διαμαρτυρίες συνεχίζει να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πεδίο βολής για ασκήσεις, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, αλλά και τις αποφάσεις των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων» και «γιατί δεν παίρνονται αποφάσεις και μέτρα όπως στη Γερμανία, που τα πεδία βολής απέχουν 50 χλμ. από τον τελευταίο οικισμό».