Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας αυτή τη φορά θα μας γλυκάνει με ένα υπέροχο επιδόρπιο από τη σεφ Ελένη Ψυχάρη.
Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας αυτή τη φορά θα μας γλυκάνει με ένα υπέροχο επιδόρπιο από τη σεφ Ελένη Ψυχάρη.
Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό γεύσης και ποιότητας που επιβραβεύει τα καλύτερα της ελληνικής γαστρονομίας, από προϊόντα και παραγωγούς, μέχρι εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καινοτόμες ιδέες σίτισης, βιβλία κ.ο.κ. Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε κάτω απ΄την παγκόσμια οικογένεια του brand της δράσης Action In Greece, με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ, τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης και global προώθησης της Sigma Media Group και πλέον βρίσκεται σε διαδικασίες γυρισμάτων και τελικού post production για τις συνταγές του Ανθολογίου, μια εκ των οποίων είναι και το μελένιο χαρούπι με γλυκό του κουταλιού νεράντζι έμπνευσης και δημιουργίας της σεφ Ελένης Ψυχάρη.