Αθλητικά
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008 17:02

Δανεικός στη Μίλαν ο Μπέκαμ

Για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη μορφή δανεισμού από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι θα κινηθεί τον Ιανουάριο η Μίλαν. Ικανοποίηση Αντσελότι για την επικείμενη συνεργασία με τον Αγγλο διεθνή.

Για την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη μορφή δανεισμού από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι θα κινηθεί τον Ιανουάριο η Μίλαν, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο ανιτιπρόεδρος των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι παραδέχθηκε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Αγγλο μέσο, ενώ την απόλυτη ικανοποίησή του για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ εξέφρασε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Κάρλο Αντσελότι.

«Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση που θα προπονείται μαζί μας ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ... Είναι ένας αθλητής που δουλεύει πολύ σκληρά και ένας άψογος επαγγελματίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε για τέσσερις μήνες και ίσως να μπορέσει να παίξει στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη», δήλωσε ο Αντσελότι.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα MLS στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και αρχίζει ξανά τον Απρίλιο. Από τη στιγμή που η προετοιμασία της ομάδας του Μπέκαμ θα ξεκινήσει την Φεβρουάριο, ο πρώην άσος της Μίλαν θα ήθελε να παραμείνει στο Μιλάνο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Ιταλία.