Τα κολοκυθάκια είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι -πόσο μάλλον τα γεμιστά! Δείτε τα εδώ σε μια διαφορετική, plant-based εκδοχή με γέμιση λαχανικών, όπως την δοκίμασε και την προτείνει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου.
Τα κολοκυθάκια είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι -πόσο μάλλον τα γεμιστά! Δείτε τα εδώ σε μια διαφορετική, plant-based εκδοχή με γέμιση λαχανικών, όπως την δοκίμασε και την προτείνει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου.
Είναι πολύ εύκολα να τα φτιάξετε, είναι πολύχρωμα, με πολλά διαφορετικά λαχανικά σε ένα πιάτο –που σημαίνει πολλές διαφορετικές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυσικά φυτικές ίνες για το μικροβίωμα του εντέρου- ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο μοναδικό και λαχταριστό που δεν θα το πιστεύετε! Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να πάτε σούπερ μάρκετ! Μπορείτε να αξιοποιήσετε ό,τι λαχανικά έχετε στην κουζίνα σας, αντιμετωπίζοντας και το food waste. Δείτε, ωστόσο, τι χρησιμοποίησε η ειδικός και πάρτε ιδέες!