Κρασί με φασολάκια; Κι όμως! Το wineplus και η χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου-συγγραφέας, Μαρία Νέτσικα, κάνει τις δικές της προτάσεις για να απολαμβάνετε το κρασί σας με πιο basic και παραδοσιακά πιάτα που ίσως δεν είχατε δοκιμάσει.
Κρασί με φασολάκια; Κι όμως! Το wineplus και η χημικός-οινολόγος, δημοσιογράφος οίνου-συγγραφέας, Μαρία Νέτσικα, κάνει τις δικές της προτάσεις για να απολαμβάνετε το κρασί σας με πιο basic και παραδοσιακά πιάτα που ίσως δεν είχατε δοκιμάσει.
Tα λαδερά φαγητά συνοδεύονται εξαιρετικά με λευκά κρασιά με έντονη οξύτητα που θα ελαφρύνουν τη λιπαρότητα του φαγητού.
Επίσης, αγαπούν πολύ το ροζέ κρασί. Μπορείτε, όμως να τα συνδυάσετε και με ελαφριά ερυθρά.