Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;
Σε μια εποχή που όλα «πρασινίζουν» και γίνονται πιο eco- και health-friendly, γιατί τα πανηγύρια να μείνουν εκτός;
Αν μη τι άλλο, έχουμε ταυτίσει τα πανηγύρια με Ικαρία, γλέντι, χορό και γουρουνοπούλα. Τα 3 πρώτα παραμένουν, η γουρουνοπούλα φεύγει και στη θέση της έρχονται vegan νοστιμιές σε ένα cruelty-free πανηγύρι με φυτοφαγικά πιάτα, το οποίο κάνει την αρχή για πιο «πράσινα» γλέντια στο αγαπημένο νησί του πανηγυριού.
Κι αν πανηγύρι χωρίς σουβλάκια και γουρουνοπούλες σας φαίνεται «άνοστο», να σας πούμε ότι τις γεύσεις του έχει αναλάβει ο σεφ και καθηγητής φυτοφαγικής κουζίνας Νίκος Γαϊτάνος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Athens Vegan Burgers και Vegan Souvlaki, και κάνει vegan και μη να γλείφουν τα δάχτυλά τους, ενώ αποτελεί και έναν από τους πρώτους vegan σεφ στην Ελλάδα.