Πολιτική
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:28

Ηλιόπουλος: Ποιοι άλλοι παρακολουθήθηκαν με εντολή Μητσοτάκη;

«Να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μη συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως "ξένες δυνάμεις" ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε» ζητεί από τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από "ευθιξία". Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλους.

Όπως σημειώνει, «στην επιλογή ανάμεσα στο "εγκέφαλος του σκανδάλου" ή "ανέμελος παραθεριστής" επιλέγουν το δεύτερο. Αφενός δεν πείθουν κανέναν, αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς».

Ο κ. Ηλιόπουλος ζητεί από τον πρωθυπουργό «να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μη συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως "ξένες δυνάμεις" ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.

Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;».