Είναι σίγουρα το φαγητό του καλοκαιριού που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε, αλλά όχι να φτιάχνουμε… Αν ωστόσο το επιχειρήσετε, πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω, για να εξασφαλίσετε ότι θα πετύχει.
Είναι σίγουρα το φαγητό του καλοκαιριού που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε, αλλά όχι να φτιάχνουμε… Αν ωστόσο το επιχειρήσετε, πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω, για να εξασφαλίσετε ότι θα πετύχει.
Επιλέξτε όσο γίνεται ίδιο μέγεθος στα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε, μεσαίο προς μεγάλο. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα μαγειρευτούν στον ίδιο χρόνο κι έτσι δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις όπου κάποια να είναι ωμά και άλλα να έχουν «αρπάξει».
Μην αφήσετε τις πατάτες εκτός. Προτιμήστε να τις ψήσετε μαζί με τα γεμιστά σας, ώστε να πάρουν τα αρώματα και τα ζουμιά τους. Αν φτιάξετε τα γεμιστά σας από το προηγούμενο βράδυ και τα βάλετε στο ψυγείο για να τα ψήσετε την επόμενη ημέρα, μην βάλετε μαζί πατάτες γιατί θα μαυρίσουν. Προτιμήστε να τις κόψετε και να τις προσθέσετε τελευταία στιγμή πριν το ψήσιμο.