Πολιτική
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 17:21

Σφράγιση εργαστηρίου νωπών κρεάτων στο Καματερό

Στη σφράγιση του εργαστηρίου τεμαχισμού νωπών κρεάτων, παραγωγής κιμά και παρασκευασμάτων κρέατος «Ποιότητα και Τιμή ΕΠΕ» που βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαμά και Λεωνίδα 1, στο Καματερό προχώρησε η Νομαρχία Αθηνών.

Στη σφράγιση του εργαστηρίου τεμαχισμού νωπών κρεάτων, παραγωγής κιμά και παρασκευασμάτων κρέατος «Ποιότητα και Τιμή ΕΠΕ» που βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαμά και Λεωνίδα 1, στο Καματερό προχώρησε η Νομαρχία Αθηνών.

Σχετική απόφαση είχε λάβει ο Νομάρχης Γιάννης Σγουρός, διότι κατά τον έλεγχο που διενήργησαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 421 κιλά μη ασφαλών τροφίμων ζωικής προέλευσης. Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχίας, το εργαστήριο δεν συμμορφώθηκε με συστάσεις που είχε κάνει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν κρέας μόσχου (40 κιλά) αρνί και συκωταριές (360 κιλά) αρνίσια γλυκάδια (13 κιλά) και κρέας βοδινό (8 κιλά) στα οποία είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξης και κρίθηκαν μη ασφαλή για κατανάλωση.

Επίσης, το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε ελεγχθεί και στο παρελθόν από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, της Νομαρχίας, όπου και πάλι είχαν κατασχεθεί ποσότητες ακατάλληλων κρεάτων και πουλερικών.