Πολιτική
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 05:28

Πρόγνωση καιρού

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφελώδης καιρός με βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Γρήγορα οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία:

Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Γρήγορα οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Γρήγορα νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα: Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Γρήγορα οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 7 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ και στο Νότιο Αιγαίο νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)