Πολιτική
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008 17:19

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας

Απροσπέλαστoι για τα αυτοκίνητα είναι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, λόγω της καθιερωμένης πορείας για τον εορτασμό της 35ης επετείου του Πολυτεχνείου, η κεφαλή της οποίας ήδη βρίσκεται στην αμερικανική πρεσβεία.

Απροσπέλαστοι για τα αυτοκίνητα είναι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, λόγω της καθιερωμένης πορείας για τον εορτασμό της 35ης επετείου του Πολυτεχνείου, η κεφαλή της οποίας ήδη βρίσκεται στην αμερικανική πρεσβεία.

Συγκεκριμένα, η οδός Πατησίων είναι κλειστή από την Ιουλιανού και την Πανεπιστημίου, η Λεωφόρος Αλεξανδρας από Πατησίων έως κόμβο Αμπελοκήπων, καθώς και οι Σπυρίδωνος Τρικούπη και η Ιπποκράτους. Κλειστή είναι και η Σόλωνος από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη έως την Πλατεία Εξαρχείων.

Επίσης, η Λεωφόρος Μεσογείων έχει κλείσει στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος της Κατεχάκη, όπως και η Κηφισίας στην κάθοδο, από το Φάρο Ψυχικού.

Η οδός Βασιλίσσης Σοφίας είναι κλειστή σε όλο το μήκος της, και στα δύο ρεύματα, η Βασιλέως Κωνσταντίνου από την οδό Μερκούρη και η Λεωφόρος Συγγρού από την Καλλιρρόης.

Εδώ και ώρα έχουν κλείσει οι κάθετοι δρόμοι από την Ακαδημίας προς την Πανεπιστημίου, όπως και η οδός Σταδίου, καθώς και η Βασιλίσσης Αμαλίας προς το Σύνταγμα.