Αθλητικά
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008 10:10

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Ντιόγκο στη γροθιά του Γκαρσία

Με γκολ επέλεξε να απαντήσει -κατά δήλωσή του- ο ταλαντούχος επιθετικός του Ολυμπιακού Ντιόγκο στο αντιαθλητικό χτύπημα του Ουρουγουανού μέσου του ΠΑΟΚ Πάμπολο Γκαρσία κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικού ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Τάσος Κάκος: «Θα έβγαζα κόκκινη κάρτα στον Γκαρσία χωρίς τον παραμικρό δισταγμό».

Με γκολ επέλεξε να απαντήσει -κατά δήλωσή του- ο ταλαντούχος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, στο αντιαθλητικό χτύπημα του Ουρουγουανού μέσου του ΠΑΟΚ Πάμπολο Γκαρσία κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικού ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

«Ευτυχώς που συγκράτησε ο Αβραάμ (Παπαδόπουλος) και δεν είχαμε συνέχεια», τόνισε ο Βραζιλιάνος σκόρερ (σ.σ. όταν αμέσως μετά τη γροθιά που δέχθηκε, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Ουρουγουανού χαφ).

«Στο δεύτερο ημίχρονο σκέφτηκα με περισσότερη ηρεμία. Και κατάλαβα ότι το πιο σωστό ήταν να του απαντήσω με γκολ στο γήπεδο. Αυτό θα ήταν το καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το κατάφερα», πρόσθεσε ο Ντιόγκο.

Για τη φάση μίλησε και ο διαιτητής του αγώνα, Τάσος Κάκος, ο οποίος υπογράμμισε πως αν είχε αντιληφθεί το χτύπημα, θα απέβαλε τον παίκτη του ΠΑΟΚ χωρίς δισταγμό.

«Δεν είδα τη φάση και σίγουρα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Γκαρσία χτύπησε με τέτοιο τρόπο τον Ντιόγκο. Είχα γυρισμένη την πλάτη και δεν είδα το αντιαθλητικό χτύπημα. Αν είχε εκτελεστεί το φάουλ τη στιγμή που ο Γκαρσία δίνει γροθιά στον Ντιόγκο, τότε είναι κόκκινη κάρτα και πέναλτι. Δυστυχώς ήταν μία φάση πολύ δύσκολη την οποία δεν μπόρεσα να δω», είπε ο Κάκος και πρόσθεσε:

«Αν την είχα δει τότε σίγουρα θα έβγαζα κόκκινη κάρτα στον Γκαρσία χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Ήμουν όμως άτυχος γιατί όπως έγινε η φάση, δεν ήταν δυνατό να τη δει και ο βοηθός. Ήταν πολλοί παίκτες στην περιοχή, είχαν γυρισμένη την πλάτη στον βοηθό, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει και αυτός να δει τι έγινε και να με ενημερώσει».