Πολιτική
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008 16:18

Ευ. Αντώναρος: Με πρόγραμμα η αντιμετώπιση της κρίσης

Νέες διαβεβαιώσεις πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις συνέπειες της «μεγάλης διεθνούς κρίσης» στη χώρα μας με πρόγραμμα, σύστημα και συγκεκριμένα μέτρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ.

Νέες διαβεβαιώσεις πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις συνέπειες της «μεγάλης διεθνούς κρίσης» στη χώρα μας με πρόγραμμα, σύστημα και συγκεκριμένα μέτρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως «άλλοι αερολογούν και καταφεύγουν σε τριτοκοσμικές προτάσεις, όπως η ιδέα του ΠΑΣΟΚ για νομοθετική διευθέτηση για το πλαφόν ή τις αυξήσεις και τις μειώσεις των επιτοκίων». Πρόσθεσε δε πως «με τη δημιουργία εντυπώσεων δεν λύνονται τα οικονομικά προβλήματα».

Με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε, σημείωσε πως το αφορολόγητο έχει μειωθεί, πως αυξήθηκαν όλα τα επιδόματα και οι συντάξεις, πως προχώρησε η ασφαλιστική μεταρρύθμιση με τις ενοποιήσεις των ταμείων και πως οι συντάξεις και τα επιδόματα είναι εγγυημένα.

Τέλος δεν έκανε κανένα σχόλιο για δήλωση του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου ότι «ή θα πετύχουμε ή θα φύγουμε βράδυ».