Αθλητικά
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2008 14:09

Σούπερ Λίγκα: Παράταση στην απόφαση για Γκαρσία

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, λόγω κωλύματος που προέβαλε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου οργάνου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Βενιζέλος Μουράτογλου. Ανάμεσα στις υποθέσεις που θα εξετάζονταν, θα ήταν και αυτή του Γκαρσία, για τη γροθιά στον Ντιόγκο.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, λόγω κωλύματος που προέβαλε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου οργάνου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Βενιζέλος Μουράτογλου.

Ανάμεσα στις υποθέσεις της που θα εξετάζονταν, θα ήταν και αυτή του Γκαρσία, για τη γροθιά στον Ντιόγκο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, πάντως, δεν βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και σε περίπτωση που εκδικαζόταν η υπόθεσή του, θα εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή φέρεται να είχε μαζί του και ιατρική γνωμάτευση από οδοντίατρο που εξέτασε τον έμπειρο παίκτη και βρήκε σπασμένα δόντια από αγκωνιά του Ντιόγκο, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη του ΠΑΟΚ.