Πολιτική
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 05:12

Πρόγνωση καιρού

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας με σταδιακή επικράτηση δυτικών ανέμων 6 με 7 Μποφόρ, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας με σταδιακή επικράτηση δυτικών ανέμων 6 με 7 Μποφόρ, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Ασθενείς βροχές στη Δυτική Μακεδονία το βράδυ. Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Σταδιακά στα ανατολικά θα ενισχυθούν μέχρι 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 Μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 1 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και σταδιακά στα νότια 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το απόγευμα κυρίως στα νότια. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στα 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και το βράδυ στα κεντρικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Πιθανώς τα φαινόμενα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα να είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 8 με 9 και πιθανώς τοπικά 10 Μποφόρ, που θα στραφούν το βράδυ στα βόρεια σε βόρειους 6 με 7 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από τις βραδινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)