Πολιτική
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 08:43

Η ατζέντα της ημέρας

* Στις 9:30 π.μ. συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο.

* Από τις 9:30 π.μ. διαδοχικές συναντήσεις της επιτρόπου Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ανδρούλας Βασιλείου με τους υπουργούς Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Κοντού και Ανάπτυξης, Χρήστου Φώλια.

* Στις 9:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, στο Αττικό Νοσοκομείο.

* Στις 10 π.μ. στην Ομόνοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών που πρόσκεινται στην Πανσπουδαστική.

* Στις 10:30 π.μ. ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή.

* Στις 11 π.μ. συγκέντρωση γεωτεχνικών έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στην οδό Λιοσίων.

* Στις 11:30 π.μ. ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στη διεθνή διάσκεψη της ΓΣΕΕ για την καταπολέμηση της καταναγκαστικής εργασίας και της εμπορίας προσώπων.

* Στις 12:30 μ.μ. ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αρμόδιο για θέματα περιβάλλοντος, Σταύρο Δήμα.

* Στη 1 μ.μ. η Ντόρα Μπακογιάννη θα συναντηθεί με τον πρέσβη του Πακιστάν, Iftikahar Hussain Kazmi

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία.

* Στη 1:30 μ.μ. η υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με την Εύα Μπιοντέ, ειδική αντιπρόσωπο του ΟΑΣΕ για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

* Στις 2 μ.μ. ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τον Σουηδό Ελληνιστή, Sture Linnear.

* Στις 2 μ.μ. στον Περισσό συνάντηση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με το Σωματείο των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

* Στις 3 μ.μ. συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με την επίτροπο Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ανδρούλα Βασιλείου.

* Στις 8 παρά 20 το βράδυ ο Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο) για να παραστεί στη δεξίωση για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

* Από σήμερα έως τις 23 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Θ. Καρατζά η διεθνής συνδικαλιστική διάσκεψη που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ με θέμα: «Καταπολέμηση της καταναγκαστικής εργασίας και της εμπορίας προσώπων». Την έναρξη της Διάσκεψης θα κηρύξει ο Κάρολος Παπούλιας και θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, συνδικαλιστικά στελέχη από όλο τον κόσμο και διεθνείς Οργανισμούς.

* Σήμερα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.