Το καλοκαιράκι στην Ελλάδα επιβάλλει δροσερές επιλογές για φαγητό και το γιαούρτι είναι ό,τι καλύτερο: πλούσιο σε πρωτεΐνη, ασβέστιο και προβιοτικά, δροσερό, οικονομικό, με πλήθος επιλογών για να το απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θέλετε, όμως, να δούμε και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με αυτό, εκτός από το να το συνδυάσουμε με φρούτα;
Το καλοκαιράκι στην Ελλάδα επιβάλλει δροσερές επιλογές για φαγητό και το γιαούρτι είναι ό,τι καλύτερο: πλούσιο σε πρωτεΐνη, ασβέστιο και προβιοτικά, δροσερό, οικονομικό, με πλήθος επιλογών για να το απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θέλετε, όμως, να δούμε και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με αυτό, εκτός από το να το συνδυάσουμε με φρούτα;
Φτιάξτε σάλτσα ζυμαρικών
Το γιαούρτι μπορεί να διατηρήσει την κρεμώδη υφή στη σάλτσα για τα ζυμαρικά σας και αποτελεί μια καλή προσθήκη. Δοκιμάστε το με βασιλικό, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι τα οποία μπορείτε να χτυπήσετε στο μπλέντερ για πιο απαλό αποτέλεσμα. Φροντίστε να προσθέσετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά σας όταν θα έχει θερμοκρασία δωματίου για να μην αφήσει παγωμένη αίσθηση και προσθέστε έξτρα ψιλοκομμένη ντομάτα για βιταμίνη Α, C και κάλιο, αλλά και κουκουνάρι για βιταμίνες Ε, Κ και μαγνήσιο.