Πολιτική
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008 05:11

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, αμετάβλητη θερμοκρασία και νοτιοδυτικούς ανέμους μέχρι 5 Μποφόρ προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, αμετάβλητη θερμοκρασία και νοτιοδυτικούς ανέμους μέχρι 5 Μποφόρ προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στις βόρειες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες παροδικές βροχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα βόρεια το πρωΐ τοπικά 6 Μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικού μέχρι 6 Μποφόρ.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Το βράδυ θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο με λίγες πρόσκαιρες βροχές και στα βόρεια ορεινά το πρωΐ χιονοπτώσεις προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωΐ στα βόρεια μέχρι 7 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)