Αθλητικά
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 11:02

Υπόθεση Μπαπέ: «Ο Πέρεθ ενημέρωσε τους παίκτες της Ρεάλ για... ναυάγιο»

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Κιλιάν Μπαπέ θα βάλει τέλος στο σίριαλ σχετικά με το μέλλον του, καθώς θα ανακοινώσει την απόφασή του. Όλο αυτό το διάστημα τα δημοσιεύματα τον ήθελαν πότε να συμφωνεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και πότε με την Παρί.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Κιλιάν Μπαπέ θα βάλει τέλος στο σίριαλ σχετικά με το μέλλον του, καθώς θα ανακοινώσει την απόφασή του. Όλο αυτό το διάστημα τα δημοσιεύματα τον ήθελαν πότε να συμφωνεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και πότε με την Παρί. Κοινός παρανομαστής; Τα... άπειρα εκατομμύρια που έπεσαν στα πόδια του Γάλλου σούπερ σταρ.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, πάντως, έχουν αυξηθεί τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να ρίχνει... άκυρο στη Ρεάλ και σήμερα ο έγκυρος ρεπόρτερ, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της ''βασίλισσας'', Φλορεντίνο Πέρεθ, ενημέρωσε τους παίκτες του συλλόγου πως η υπόθεση εξελίχθηκε σε ''ναυάγιο'' και ότι ο Μπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι.

Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί ο Μπαπέ θα πρέπει να πληρώσει ένα είδους πρόστιμο για την αθέτηση της συμφωνίας που είχε με τους Μαδριλένους, όπως αναφέρει το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου που ασχολείται με την υπόθεση.