Πολιτική
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008 20:08

Oικογενειακή τραγωδία στην Λιβαδειά

Ένας 19χρονος πυροβόλησε με το κυνηγητικό όπλο του πατέρα του και τραυμάτισε θανάσιμα την 37χρονη μητέρα του, η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές στην κουζίνα του σπιτιού τους στη Λιβαδειά.

Ένας 19χρονος πυροβόλησε με το κυνηγητικό όπλο του πατέρα του και τραυμάτισε θανάσιμα την 37χρονη μητέρα του, η οποία εκείνη την ώρα έκανε δουλειές στην κουζίνα του σπιτιού τους στη Λιβαδειά. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρόκειται για ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας ο οποίος είναι κυνηγός, μόλις επέστρεψε από το κυνήγι έδωσε το όπλο του στο γιό του για να το βάλει στη θέση του, αλλά είχε ξεχάσει ένα φυσίγγι στη θαλάμη. Ο 19χρονος πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να συμβεί το κακό.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκε φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ ο γιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου όταν εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για ατύχημα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα. Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ